BILVERGROTING MET FILLERS

Veilig en zonder operatie dankzij natuurlijke fillers.

Bij Center Kliniek Rotterdam worden behandelingen
uitgevoerd door de in Duitsland afgestudeerd chirurg dokter M. Abkhezr.

Maak een afspraak

Natuurlijk mooie billen

Door het natuurlijke verouderingsproces wordt het volume bij de billen minder, waardoor de huid verslapt. Hierdoor worden de billen platter met als gevolg dat veel vrouwen de vorm van hun billen niet meer mooi vinden.

Naast operatie met implantaten, is er ook een minder ingrijpende methode om billen meer volume te geven. De bilvergroting met injecties is geschikt voor iedereen die over onvoldoende eigen vet beschikt om te transplanteren. Met een filler kunnen billen met kleine injecties weer veilig worden gevuld, vooral bij oneffenheden van de billen aan de bovenkant en zijkanten. Hierdoor krijgen billen weer een mooie vorm en meer volume.

Het gaat om een tijdelijk vulmiddel op gel-basis, die uit hyaluronzuur bestaat. Dit is een stof dat van nature in het lichaam voorkom en daarom is het gebruik ervan veilig. Het resultaat kan tot anderhalf jaar aanhouden. Door herhaalbehandelingen, is er minder filler nodig om het gewenste resultaat te behouden.

Billen vergroten kost 15 euro per ml en de meeste klanten kiezen voor 100 à 300 ml. Vooraf wordt er tijdens een gratis consultgesprek een passend behandelplan opgesteld. Hierbij kan jij ook aangeven wat je wensen zijn. De behandeling wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd en duurt ca. 60 minuten. Na de behandeling kan er gedurende een aantal dagen lichte pijn en zwelling ontstaan dat van kort duur is.

Filler behandelingen worden uitgevoerd door de in Duitsland afgestudeerd chirurg dokter M. Abkhezr. BIG geregistreerd bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Tevens lid van VvAA en NVVCC.

Ervaring van klanten

Waarom klanten kiezen voor Center Kliniek

BEHANDELINGEN DOOR DOKTER M. ABKHEZR

Bij ons worden alle behandelingen uitgevoerd door de in Duitsland afgestudeerd chirurg dokter M. Abkhezr en niet door een huisarts, tandarts of assistent.

UITSTEKEND PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Wij streven naar een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Daarom geven klanten ons een gemiddelde tevredenheidsscore van 8,8.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Jij staat centraal en daarom zijn wij Center Kliniek. Jij krijgt de tijd en aandacht die je verdient.

GROOT EFFECT MET KLEINE BEHANDELINGEN

Met een kleine behandeling is een groot effect mogelijk. Of je kiest voor een ooglidcorrectie of een behandeling om rimpels te verminderen, wij willen dat jij tevreden bent.

FILLER BEHANDELINGEN KUNNEN OP AFSPRAAK

Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie is één van de meest uitgevoerde esthetische operaties in Europa.

Fillers

Rimpels kunnen worden opgevuld met een filler. Wij werken met Belotero en Stylage fillers.

Bocouture

Hinderlijke fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels kunnen behandeld worden met Bocouture.

BIG geregisteerd chirurg
vvaa
NVVCC