LIPPEN OPVULLEN

Voor mooie volle lippen met een natuurlijke uitstraling.

Bij Center Kliniek Rotterdam worden behandelingen
uitgevoerd door de in Duitsland afgestudeerd chirurg dokter M. Abkhezr.

 

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak met gratis consult?

Bel ons op: 010-413 1537 of maak online een afspraak.

Maak een afspraak

Lippen opvullen met fillers

Wij vergroten het volume van jouw lippen. Met als resultaat mooie volle lippen met een natuurlijke uitstraling dat bij jouw gezicht past.

Bij een lipvergroting wordt gebruik gemaakt van een biologisch afbreekbare filler op basis van hyaluronzuur. Wij werken met een elastisch hyaluronzuur. Dit zorgt voor een natuurlijk resultaat en een langdurig effect van 8 tot 12 maanden.

  • Direct resultaat na één behandeling
  • Wij gebruiken veilige en betrouwbare producten
  • Behandeling door een gediplomeerde arts en niet door een assistent of schoonheidsspecialist
  • Gratis en verblijvend consult

Behandeling door de in Duitsland afgestudeerd chirurg dokter M. Abkhezr. BIG geregistreerd bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Tevens lid van VvAA en NVVCC.

Wij maken uitsluitend gebruik van niet-permanente fillers geproduceerd in de EU of de VS en werken met de merken Stylage en Belotero.

Locaties gezicht fillers
Lip fillers

Ervaring van klanten

Klanten geven ons een 8,7 op Kliniekervaringen, daarmee behoren we tot de top 3 klinieken van Zuid-Holland.

De behandeling duurt ongeveer 15 minuten en voorafgaand kunnen de lippen behandeld worden met een lokale verdoving. De filler wordt met een zeer fijne canule (stompe naald) in de lippen gespoten. Door de stompe punt wordt het weefsel minder beschadigd en ontstaan er vrijwel geen bloeduitstortingen. Hierdoor is de behandeling tevens minder pijnlijk.

Een lipvergroting is een veilige behandeling en het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. Binnen 2 uur is de verdoving uitgewerkt en een paar uur later is de eventuele gezwollen huid en roodheid weggetrokken. Bij sommige patiënten kan het voorkomen dat ze 1 à 2 dagen last hebben van blauw plekken, die gecamoufleerd kunnen worden met make-up. Het effect van een lipvergroting blijft 8 tot 12 maanden waarneembaar.

Ook voor rimpels rondom de lippen kun je bij Center Kliniek terecht. Wij zorgen voor een mooi en natuurlijk resultaat.

Voor en na foto lippen

Tijdens een gratis consult kan dokter M. Abkhezr jou meer foto’s laten zien. Deze plaatsen wij niet online i.v.m. privacy.

lippen vullen voor na behandeling

BEHANDELINGEN KUNNEN OP AFSPRAAK

De prijs van een behandeling is afhankelijk van de hoeveelheid filler die nodig is voor een mooi resultaat. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult kunnen wij een indicatie geven van de prijs van jouw behandeling, gebaseerd op jouw wensen.

Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult met dokter M. Abkhezr.

Waarom klanten kiezen voor Center Kliniek

BEHANDELINGEN DOOR DOKTER M. ABKHEZR

Bij ons worden alle behandelingen uitgevoerd door de in Duitsland afgestudeerd chirurg dokter M. Abkhezr en niet door een huisarts, tandarts of assistent.

UITSTEKEND PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Wij streven naar een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Daarom geven klanten ons een gemiddelde tevredenheidsscore van 8,8.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Jij staat centraal en daarom zijn wij Center Kliniek. Jij krijgt de tijd en aandacht die je verdient.

GROOT EFFECT MET KLEINE BEHANDELINGEN

Met een kleine behandeling is een groot effect mogelijk. Of je kiest voor een ooglidcorrectie of een behandeling om rimpels te verminderen, wij willen dat jij tevreden bent.

BIG geregisteerd chirurg
vvaa
NVVCC
Ontvangstruimte Center Kliniek
Consultkamer Center Kliniek
Behandelkamer Center Kliniek