PLEXR PLUS SOFT BEHANDELING

Plexr Plus Soft behandeling is een veilige en revolutionaire methode voor verstrakking, verjonging en verwijdering van overtollige huid. Plexr Plus is het meest effectieve non-invasieve alternatief voor chirurgisch cosmetische behandelingen zoals:

 • Ooglidcorrectie (boven en onder)
 • Lifting van hals, wenkbrauw, mondhoek etc.
 • Verstrakking van de huidplooien zoals rokerslijntjes, kaaklijn en neus-lippenplooi
 • Verwijderen van kleine huidproblemen zoals acne, littekens, pigmentvlekken, wratten en ouderdomsvlekken.

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende afspraak met gratis consult?

Bel ons op: 010-413 1537 of maak online een afspraak.

Maak een afspraak
Stel een vraag

Resultaat zonder operatie

Het is een veilige methode die geschikt is voor alle huidtypes en leeftijdsgroepen. De behandeling wordt niet als erg pijnlijk ervaren. Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid oppervlakkig verdoofd met een sterke verdovingscrème. Deze wordt 30 minuten voor de behandeling aangebracht. Soms wordt voor een lokale verdoving met injectie gekozen. Na de verdoving wordt de huid puntsgewijs behandeld. Na de behandeling ontstaan kleine korstjes die binnen enkele dagen verdwijnen. Het resultaat is zichtbaar nadat de korstjes zijn verdwenen.

Plexr Plus zorgt ook voor een positief effect op lange termijn. Huidverbetering en opbouw gaan door na de behandeling. Plexr Plus resulteert in nieuwe aanmaak van collageen hetgeen voor een verbetering van de huidstructuur zorgt.

Behandelingen worden uitgevoerd door de in Duitsland afgestudeerd chirurg dokter M. Abkhezr. BIG geregistreerd bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Tevens lid van VvAA en NVVCC.

Tijdens een gratis consult legt in dokter M. Abkhezr duidelijk uit wat je kunt verwachten. Maak online een afspraak voor een gratis vrijblijvend consult.

Resultaat

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de mate van de overtollige huid en de aard van de huidproblemen. Tijdens een vrijblijvend consult wordt de behandeling uitgelegd en de mogelijkheden aan de hand van individuele wensen besproken. Tevens wordt bekeken of je in aanmerking komt voor een operatieve ooglidcorrectie of voor een Plexr Plus ooglid verstrakking. In veel gevallen is één behandeling al voldoende.

Nazorg Plexr Plus behandeling

De behandelde huid kan enige tijd zwelling en roodheid vertonen met een veelvoud van kleine korstjes. Het is raadzaam het behandelde gebied te koelen gedurende 3 dagen. De korstjes verdwijnen tussen 5 tot 10 dagen. Het is zeer belangrijk om deze korstjes niet zelf te verwijderen, dus niet wrijven en krabben. Onder deze korstjes zal een nieuwe jonge huid verschijnen. Na 4 tot 6 weken zal de huid volledig zijn hersteld. Tot die tijd is het belangrijk de licht rode huid goed tegen de zon te beschermen met een zonnecrème.

Bij kans op lichte pigment verkleuring kan de huid met een speciale crème binnen 3 tot 8 weken succesvol behandeld worden.

Ervaring van klanten

Wij behoren tot de top 3 klinieken van Zuid-Holland, gebaseerd op klantenreviews op Kliniekervaringen.

Waarom klanten kiezen voor Center Kliniek

BEHANDELINGEN DOOR DOKTER M. ABKHEZR

Bij ons worden alle behandelingen uitgevoerd door de in Duitsland afgestudeerd chirurg dokter M. Abkhezr en niet door een huisarts, tandarts of assistent.

UITSTEKEND PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Wij streven naar een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Daarom geven klanten ons een gemiddelde tevredenheidsscore van 8,8.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Jij staat centraal en daarom zijn wij Center Kliniek. Jij krijgt de tijd en aandacht die je verdient.

GROOT EFFECT MET KLEINE BEHANDELINGEN

Met een kleine behandeling is een groot effect mogelijk. Of je kiest voor een ooglidcorrectie of een behandeling om rimpels te verminderen, wij willen dat jij tevreden bent.

Behandelprijzen

Onderstaande bedragen zijn afhankelijk van het oppervlak van de te behandelen zone(s) en combinaties van zones; exacte prijzen op aanvraag en in overleg met behandelend arts:

 • Bovenooglidcorrectie € 500
 • Onderooglidcorrectie € 500
 • Boven- en onderooglidcorrectie € 950
 • Bovenlip rimpels/ rokers rimpels € 500
 • Wenkbrauwlift € 500
 • Kraaipootjes € 500
 • Mini facelift huidplooi bij oren € 500
 • Mini facelift kin-kaaklijn € 950
 • Hals kleine gebied € 500
 • Hals grote gebied € 950
 • Pigmentvlekken, littekens, Xanthelasma € 350
 • Overtollige huid kleine zone € 500
 • Overtollige huid grote zone € 950

Dokter M Abkhezr

Dokter M. Abkhezr

Vertrouwen van de patiënt is voor dokter Abkhezr één van de belangrijkste punten bij esthetische ingrepen. Zijn filosofie is om met kleine esthetische veranderingen een groots effect te bereiken.

Zijn belangrijke waardes zijn:

Klant staat centraal
Eerlijkheid
Persoonlijke aandacht

Sinds 2005 heeft Abkhezr duizenden operaties uitgevoerd. Naast zijn eigen kliniek werkt hij bij verschillende privéklinieken in Nederland en Duitsland. Om patiënten de hoogste kwaliteit te bieden bezoekt hij regelmatig esthetische congressen en trainingen over de hele wereld.

BIG informatie Dokter M.Abkhezr

 • BIG Registratie nummer: 09064648501
BIG geregisteerd chirurg
vvaa
NVVCC

Stel een vraag aan dokter M. Abkhezr

Ben je geïnteresseerd in een ooglidcorrectie en heb je nog vragen? Dokter M. Abkhezr beantwoordt graag persoonlijk jouw vragen tijdens een vrijblijvend consult in de kliniek. Bel 010-413 1537 om een afspraak te maken voor een gratis consult of maak gemakkelijk en snel online een afspraak.

Je kunt ook gebruik maken van het onderstaande formulier en hij beantwoordt jouw vragen zo snel mogelijk.

  Voornaam

  Achternaam

  VrouwManOverige

  E-mailadres

  Bericht

  Ontvangstruimte Center Kliniek
  Consultkamer Center Kliniek
  Behandelkamer Center Kliniek