OOGLIDCORRECTIE

Het consult en de ooglidcorrectie worden in Rotterdam uitgevoerd door een ervaren BIG geregistreerde chirurg.

Bovenooglidcorrectie voor 750 euro voor beide ogen. Consult is bij ons gratis.

Ben je geïnteresseerd in een vrijblijvend afspraak met gratis consult?

Bel ons op: 010-413 1537 of maak online een afspraak.

Maak een afspraak
Vraag de chirurg

Voor een jonge en uitgeruste blik

Bij overhangende oogleden, wallen, rimpelvorming rondom de ogen of afhangende wenkbrauwen kan een ooglidcorrectie een passende oplossing zijn. Door het natuurlijke verouderingsproces, maar ook door bepaalde leefgewoonten, komt het tot een verslapping van de oogleden. Een ooglidcorrectie geeft je een jonge en uitgeruste blik.

Een ooglidcorrectie is één van de meest uitgevoerde esthetische operaties. Tijdens een korte ingreep, onder plaatselijke verdoving, wordt de overtollige huid verwijderd en als het nodig is ook een stukje spier en vetweefsel. De hechtingen zijn zeer fijn en het litteken loopt in een natuurlijke oogplooi. Na één week worden de hechtingen verwijderd.

Ooglidcorrecties worden uitgevoerd door chirurg dokter M. Abkhezr. BIG geregistreerd bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Tevens lid van VvAA en NVVCC.

Tijdens een gratis consult legt chirurg dokter M. Abkhezr duidelijk uit wat je kunt verwachten. Maak online een afspraak voor een gratis vrijblijvend consult.

Ooglidecorrectie gezicht

Voor en na foto’s ooglidcorrectie

In verband met privacy hebben wij online een beperkt aantal foto’s beschikbaar. Tijdens een gratis consult kan chirurg dokter M. Abkhezr u meer foto’s laten zien.

Ooglidcorrectie voor en na behandeling 4
Ooglidcorrectie voor en na behandeling

Ook voor mannen

Ooglidcorrectie voor en na behandeling man

Correctie aan boven- en onderoogleden

Ooglidcorrectie voor en na behandeling mannen

Feiten over de ooglidcorrectie

Behandeling door deskundige chirurg
Lokale verdoving
Operatieduur van 45 tot 60 minuten
Hersteltijd van 7 tot 10 dagen
Geschikt voor vrouwen en mannen
Vanaf 750 euro voor beide ogen

Ervaring van klanten

Wij behoren tot de top 3 klinieken van Zuid-Holland, gebaseerd op klantenreviews op Kliniekervaringen.

BOVEN- EN ONDEROOGLEDEN KUNNEN OOK TEGELIJK GECORRIGEERD WORDEN

DE OOGLIDCORRECTIE

Voorafgaand aan de ooglidcorrectie tekent de chirurg af hoeveel overhangende huid verwijderd mag worden. De ingreep wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en duurt ongeveer een uur. Er wordt een sneetje in het boven- of onderooglid gemaakt, waarna de overtollige huid-, vet- en soms ook spierweefsel wordt verwijderd. Hierna wordt het wondje gehecht en afgedekt met een pleister en wordt het oog verkoeld met een ijsbril.

NA DE OOGLIDCORRECTIE

De eerste week na de ingreep kunnen de oogleden lichtelijk gezwollen en blauw zijn. In de praktijk valt dat mee omdat wij de behandeling uitvoeren met een zeer dunne bipolaire diathermie. Hierdoor is de kans op onderhuidse bloedinkjes kleiner. Soms kunnen de ogen ook wat droog aanvoelen of juist tranen. Binnen een aantal weken verdwijnt dit ongemak. Een week na de ooglidcorrectie worden de hechtingen verwijderd en de verbetering is dan al direct zichtbaar. In de daaropvolgende weken zal het gezicht een steeds frissere blik krijgen.

Ben jij geïnteresseerd in een vrijblijvend afspraak met gratis consult door dokter M. Abkhezr? Bel ons op 010-413 1537 of online een afspraak

BEHANDELINGEN KUNNEN OP AFSPRAAK VAN MAANDAG T/M ZATERDAG VAN 10:00 TOT 19:00

Bij ons krijg je een gratis vrijblijvend consult met de chirurg. Hij legt uit hoe de ooglidcorrectie in zijn werk gaat, neemt jouw wensen en verwachtingen door en beantwoordt al jouw vragen.

Tarieven zijn gebaseerd op behandeling aan beide ogen.

De wachttijd tussen een gratis consult en een ooglidcorrectie behandeling is momenteel 1 à 3 weken.

Dokter M Abkhezr

Dokter M. Abkhezr

Vertrouwen van de patiënt in de chirurg is voor Abkhezr één van de belangrijkste punten bij esthetische ingrepen. Zijn filosofie is om met kleine esthetische veranderingen een groots effect te bereiken.

Zijn belangrijke waardes zijn:

Klant staat centraal
Eerlijkheid
Persoonlijke aandacht

Sinds 2005 heeft Abkhezr duizenden operaties uitgevoerd. Naast zijn eigen kliniek werkt hij ook als chirurg bij verschillende privéklinieken in Nederland en Duitsland. Om patiënten de hoogste kwaliteit te bieden bezoekt hij regelmatig esthetische congressen en trainingen over de hele wereld.

BIG informatie Dokter M.Abkhezr

  • BIG Registratie nummer: 09064648501
  • Specialisme: Heelkunde (chirurg)
BIG geregisteerd chirurg
vvaa
NVVCC

Stel een vraag aan de chirurg

Ben je geïnteresseerd in een ooglidcorrectie en heb je nog vragen? Chirurg dokter M. Abkhezr beantwoordt graag persoonlijk jouw vragen tijdens een vrijblijvend consult in de kliniek. Bel 010-413 1537 om een afspraak te maken voor een gratis consult of maak gemakkelijk en snel online een afspraak.

Je kunt ook gebruik maken van het onderstaande formulier en hij beantwoordt jouw vragen zo snel mogelijk.

Voornaam

Achternaam

VrouwMan

E-mailadres

Bericht

Ontvangstruimte Center Kliniek
Consultkamer Center Kliniek
Behandelkamer Center Kliniek

Waarom klanten kiezen voor Center Kliniek

BEHANDELINGEN DOOR EEN ERKEND CHIRURG

Bij ons worden alle behandelingen uitgevoerd door dokter M. Abkhezr. Een erkend BIG geregistreerde chirurg en niet door een huisarts of assistent.

UITSTEKEND PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Wij streven naar een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Daarom geven klanten ons een gemiddelde tevredenheidsscore van 8,9.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Jij staat centraal en daarom zijn wij Center Kliniek. Jij krijgt de tijd en aandacht die je verdient.

GROOT EFFECT MET KLEINE BEHANDELINGEN

Met een kleine behandeling is een groot effect mogelijk. Of je kiest voor een ooglidcorrectie of een behandeling om rimpels te verminderen, wij willen dat jij tevreden bent.

Open op afspraak van ma. t/m vr.

van 10:00 tot 19:00

Bereikbaar via 010-413 1537

Of per email via

‘s-Lands Werf 219

3063 GG Rotterdam