LIPOSUCTIE

Liposuctie is een goede oplossing om ongewenst vet op op de buik, benen of onderkin te verwijderen.

Bij Center Kliniek Rotterdam worden behandelingen uitgevoerd door de in Duitsland afgestudeerd chirurg dokter M. Abkhezr.

Vraag dan gratis en vrijblijvend een consult aan.

Maak een afspraak

Jij wordt behandeld met de beste fillers

Veel mannen en vrouwen hebben last van vervelende vetophopingen op de buik en benen of hebben last van een onderkin. Zelfs met veel sporten en verschillende diëten zijn deze vetophopingen niet weg te krijgen. Liposuctie is een goede oplossing om ongewenst vet op deze plekken te verwijderen.

De behandeling

Bij liposuctie, ook wel liposculptuur genoemd, is het doel om op bepaalde plekken kleine hoeveelheden hardnekkig vet te verwijderen en hiermee meer contour te geven aan jouw lichaam.

De ingreep zal onder plaatselijke verdoving uitgevoerd worden. Door kleine sneetjes in de huid (van circa 3 mm) wordt het vetweefsel volgespoten met een speciale vloeistof wat ervoor zorgt dat de vetcellen loskomen en zonder moeite weggezogen kunnen worden. Op moeilijker te behandelen plekken gebruiken wij de zogenaamde PAL-methode (Power Assisted Liposuction). Bij deze methode worden de vetcellen losgemaakt door vibrerende canules en kunnen zo vervolgens makkelijk weggezogen worden. Door het wegzuigen van het vet onder de huid ontstaat er een reactie waardoor de huid gaat verkleven en zich van binnenuit gaat samentrekken.

Het uiteindelijke resultaat van een liposuctie/liposculptuur behandeling is na ongeveer drie maanden zichtbaar.

Na de liposuctie behandeling
Na een liposculptuur behandeling mag je direct weer naar huis. De eerste week na de behandeling is het belangrijk dat je compressiekleding draagt, dit zorgt ervoor dat de huid tegen het onderliggende weefsel wordt gedrukt. Zo krijg je een betere vorm en het voorkomt tevens mogelijke onderhuidse vochtophopingen. Na de eerste week hoeft de compressiekleding vervolgens alleen nog ‘s nachts gedragen te worden, voor de drie weken die volgen.

Een deel van de ingespoten vloeistof blijft achter in het weefsel en komt de eerste dagen na de ingreep, als helderrode vloeistof, via de kleine insteekopeningen naar buiten. De eerste dagen zal er wat stijfheid en spierpijn ontstaan, dit is voornamelijk het geval bij liposuctie aan de buik. Wij raden aan om de eerste dagen pijnstillers te gebruiken zodat bewegen iets makkelijker wordt. Na twee weken mag je weer sporten.

Mogelijke complicaties bij liposuctie
Aan elke ingreep zijn mogelijke complicaties verbonden, zo ook bij liposuctie. Zeer zelden komt het na een liposuctie behandeling voor dat er een infectie of bloeding optreedt. Wij adviseren om ongeveer 10 dagen voor de operatie geen bloedverdunners te gebruiken. Na de behandeling ontstaat er een zwelling, deze zal binnen enkele dagen afnemen. Tevens is de huid op de plek waar de liposuctie heeft plaatsgevonden enige tijd gevoelloos, dit zal vanzelf herstellen.

Liposuctie & lipofilling
Het vet dat op de ene plek wordt weggezogen door middel van een dunne canule, kan op een andere plek worden gebruikt om juist vet toe te voegen. Het gaat dan om lipofilling van bijvoorbeeld het gezicht of de billen. De combinatie van liposuctie en lipofilling zorgt voor een betere verhouding van je lichaam, zogenaamd bodycontouring.

Waarom klanten kiezen voor Center Kliniek

BEHANDELINGEN DOOR DOKTER M. ABKHEZR

Bij ons worden alle behandelingen uitgevoerd door de in Duitsland afgestudeerd chirurg dokter M. Abkhezr en niet door een huisarts, tandarts of assistent.

UITSTEKEND PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Wij streven naar een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Daarom geven klanten ons een gemiddelde tevredenheidsscore van 8,8.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Jij staat centraal en daarom zijn wij Center Kliniek. Jij krijgt de tijd en aandacht die je verdient.

GROOT EFFECT MET KLEINE BEHANDELINGEN

Met een kleine behandeling is een groot effect mogelijk. Of je kiest voor een ooglidcorrectie of een behandeling om rimpels te verminderen, wij willen dat jij tevreden bent.

LIPOSUCTIE BEHANDELINGEN KUNNEN OP AFSPRAAK. PRIJZEN ZIJN PER ZONE.

Open op afspraak van ma. t/m vr.

van 10:00 tot 19:00

‘s-Lands Werf 219

3063 GG Rotterdam

BIG geregisteerd chirurg
vvaa
NVVCC