FACELIFT & HALSLIFT IN ROTTERDAM

Het verouderingsproces gaat gepaard met rimpelvorming van de huid en verslapping.
Met een facelift wordt jouw huid weer strakker gemaakt.
Een facelift of halslift is altijd maatwerk en vergt een individuele aanpak.
Bij Center Kliniek hebben we hier jarenlange ervaring mee.
Een facelift is één van onze populairste ingrepen.

Bij Center Kliniek Rotterdam worden behandelingen
uitgevoerd door chirurg dokter M. Abkhezr.

Maak een afspraak

Procedure

De operatie kan onder een roesje of algehele narcose worden uitgevoerd. Het geschiedt via een sneetje voor je oor langs, eventueel verlengd tot achter je oor. Daarna wordt de huid losgemaakt van de onderlaag en strak getrokken. Daarbij wordt ook de onderlaag (zogenaamde SMAS) strakker getrokken om een langdurig resultaat te verkrijgen. Ten slotte wordt de overtollige huid rondom het oor verwijderd en zonder spanning gehecht. De ingreep duurt ongeveer 150 minuten.

Een S-Lift of mini Facelift wordt uitgevoerd als er weinig overtollige huid aanwezig is. Hierbij wordt alleen de huid strak getrokken. Bij een MACS-Lift (Minimal Access Cranial Suspension-Lift) wordt niet alleen de huid, maar ook de onderlaag met speciale langzaam oplosbare hechtdraden gelift.

Een facelift wordt vaak gecombineerd met een halslift. Het kan ook worden gecombineerd met een ooglidcorrectie of rimpelvullers om het volume van het gezicht te herstellen, zogenaamde Liquid Facelift. Of in combinatie met het opvullen met eigen vetweefsel (lipofilling gezicht).

Risico’s

Bij ieder chirurgische ingreep bestaat er kans op een complicatie. Echter de kans hierop is klein. Hierbij is te denken aan vorming van verdikte littekens en gevoelloosheid van een deel van je gezichtshuid. Een infectie in het gezicht komt zelden voor. Een specifieke, zeer zeldzame complicaties bij een facelift is een beschadiging van een aangezichtszenuw.

Nazorg

Direct na de ingreep wordt een stevig verband aangelegd om zwelling tegen te gaan. De eerste week na de ingreep is het gezicht gezwollen met eventueel blauw verkleurde plekken. De hechtingen worden na een week verwijderd. Na ongeveer 2 weken kun je je weer in het openbaar vertonen. Het eindresultaat laat echter 6 tot 12 maanden op zich wachten.

Maak een afspraak voor een gratis consult

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek met de chirurg wordt besproken welke methode van een facelift aan jouw wensen en verwachtingen kan voldoen. Ook wordt er aandacht besteed aan mogelijke risico’s van de behandeling en de nazorg. Voor de operatie mag je vier weken niet roken.

Meestal kan je vervolgens binnen de 2 weken bij ons terecht voor de ingreep.

Kosten voor een facelift

€ 3.250,- Mini Facelift
€ 4.500,- MACS Facelift
€ 5.500,- Facelift + hals

Ervaring van klanten

Klanten geven ons een 8,9 op Kliniekervaringen, daarmee behoren we tot de top 3 klinieken van Zuid-Holland.

Waarom klanten kiezen voor Center Kliniek

BEHANDELINGEN DOOR EEN ERKEND CHIRURG

Bij ons worden alle behandelingen uitgevoerd door dokter M. Abkhezr. Een erkend BIG geregistreerde chirurg en niet door een huisarts of assistent.

UITSTEKEND PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING

Wij streven naar een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Daarom geven klanten ons een gemiddelde tevredenheidsscore van 8,9.

PERSOONLIJKE AANDACHT

Jij staat centraal en daarom zijn wij Center Kliniek. Jij krijgt de tijd en aandacht die je verdient.

GROOT EFFECT MET KLEINE BEHANDELINGEN

Met een kleine behandeling is een groot effect mogelijk. Of je kiest voor een ooglidcorrectie of een behandeling om rimpels te verminderen, wij willen dat jij tevreden bent.

BIG geregisteerd chirurg
vvaa
NVVCC
Ontvangstruimte Center Kliniek
Consultkamer Center Kliniek
Behandelkamer Center Kliniek

Open op afspraak van ma. t/m vr.

van 10:00 tot 19:00

Bereikbaar via 010-413 1537

Of per email via

‘s-Lands Werf 219

3063 GG Rotterdam